Aanmelden schooljaar 2021-2022

Op onze school hebben we vier typen eerste klas: havo, havo/vwo, vwo en vwo-bèta. Je kunt op De Amersfoortse Berg terecht als je een havo- of vwo-advies hebt.

Hoe meld je je aan?
Download hier het aanmeldingsformulier. Vul het in en geef het aan je leraar van groep 8. De basisschool stuurt het aanmeldingsformulier samen met het onderwijskundig rapport  naar je nieuwe school op. Welke klas voor jou geschikt is, wordt door de coördinator van de eerste klas besproken met je leerkracht. Wij plaatsen jou in een klas die het beste bij jouw niveau aansluit.

Kennismakingsochtend
Op de kennismakingsochtend, die is nog voor de zomervakantie, zie je bij wie je in de klas zit. Dat zijn vaak al een paar bekende leerlingen, namelijk klasgenootjes uit je oude klas. In ieder geval zit je in de klas bij leerlingen die ongeveer uit dezelfde buurt komen, zodat jullie samen naar school kunnen fietsen. Als je juist een nieuwe start wil maken, dan kan dat natuurlijk ook. Dit kun je aangeven op het aanmeldingsformulier.

Aanmeldprocedure regio Amersfoort
In onze regio werken alle scholen voor voortgezet onderwijs samen om te zorgen dat iedere leerling een goede plek in de eerste klas vindt. Daarom hanteren wij allemaal dezelfde aanmeldprocedure.
Binnenkort volgt hierover meer informatie. 

contactgegevens

Openbaar Lyceum
De Amersfoortse Berg
Hugo de Grootlaan 25
3818TA Amersfoort

T: 033-4618845
E: info@amersfoortseberg.nl


website is gerealiseerd door CollegeWapps