Aanmelden

De Amersfoortse Berg heeft een havo- en een vwo-afdeling. Dat betekent dat je van harte welkom bent als een havo- of vwo-advies hebt. Welke klas voor jou geschikt is, wordt door de coördinator van de eerste klas besproken met je leerkracht. Wij plaatsen jou in een klas die het beste bij jouw niveau aansluit. Dat kan, afhankelijk van je advies, in een havo-, havo/vwo-, vwo- of vwo-bètaklas.

Aanmelden leerjaar 1 schooljaar 2024-2025
Alle leerlingen die voor aankomend schooljaar De Amersfoortse Berg als eerste keuze hebben gekozen, zijn (als de aanmelding helemaal klopt) zeker van plaatsing. Helaas hebben we geen plaats meer voor leerlingen die De Amersfoortse Berg als tweede keuze hebben opgegeven of leerlingen die zijn uitgeloot bij hun eerste keuze en alsnog willen komen. Heb je vragen over een reeds gedane aanmelding of andere vragen over aanmelden? Neem dan contact op met Joyce Busser.

In Amersfoort hebben alle scholen voor voortgezet onderwijs met elkaar afgesproken om niet meer leerlingen toe te laten dan in het gebouw passen. Dat betekent dat er voor alle leerlingen vanuit het basisonderwijs voldoende plaats is op de middelbare scholen en ook dat er geen middelbare school zal zijn die lokalen moet bijbouwen omdat er teveel leerlingen worden aangemeld. Meer informatie over de aanmeldprocedure vind je hier.

Aanmelden voor leerjaar 2 en hoger
Uiteraard ben je ook van harte welkom om in te stromen in leerjaar 2 of hoger. Je gebruikt daarvoor dit aanmeldingsformulier klas 2 en hoger.

 

contactgegevens

Openbaar Lyceum
De Amersfoortse Berg
Hooglandseweg-Noord 55
3813 VD Amersfoort

T: 033-4618845
E: info@amersfoortseberg.nl


website is gerealiseerd door Heutink ICT