Naar de eerste klas?

Bereik jouw top op De Berg
De Amersfoortse Berg is een school met een prettige sfeer. Dat vinden we belangrijk want als jij het naar je zin hebt, kun je het beste uit jezelf halen. Wij willen jou helpen om jouw top te bereiken. Veel van jullie voorgangers voelden zich al snel thuis op De Berg. Wij doen er alles aan om de stap van de basisschool naar de middelbare school zo makkelijk mogelijk te maken. Wil je weten waarom? Kom dan zelf kijken tijdens ons open huis.

Ons onderwijs
Op onze school hebben we 4 verschillende typen eerste klassen: havo, havo/vwo (voor als er nog twijfel is), vwo en vwo-bèta als je het leuk vindt om extra onderzoek te doen. Je kunt bij ons starten op het niveau dat voor jou geschikt is en doorgroeien naar het niveau dat bij je past. We helpen je op verschillende manieren op weg om uiteindelijk een diploma te halen.

Waarom naar De Berg?

  • We geven goed onderwijs en de leerlingen van onze school halen al jaren hele goede
    examenresultaten. We helpen je jouw top te bereiken. Jouw talent staat centraal.
  • We geven je goede begeleiding: in de eerste klas heb je een eigen mentor en twee of
    drie juniormentoren. Dit zijn leerlingen uit de bovenbouw die het leuk vinden om nieuwe leerlingen te helpen.
  • Je kunt, als je dat wil, na schooltijd op school je huiswerk maken. Je kunt dan ook hulp vragen aan oudere leerlingen.
  • We doen veel aan extra activiteiten in en buiten het klaslokaal: sport, excursies, de landbouwwerkweek in de derde klas, de buitenlandreis in de vierde klas en nog veel meer.

Je kunt ook de brochure eens doorlezen. 

 

contactgegevens

Openbaar Lyceum
De Amersfoortse Berg
Hooglandseweg-Noord 55
3813 VD Amersfoort

T: 033-4618845
E: info@amersfoortseberg.nl


website is gerealiseerd door Heutink ICT