Kom zelf kijken

Het kiezen van een school is soms lastig. Om je daarbij te helpen zijn er meerdere manieren om meer over onze school te horen, lezen en ervaren. Denk bijvoorbeeld aan onze filmpjes over het eerste jaar en onze school, de virtuele tour en natuurlijk de veelgestelde vragen

Het is dit jaar op meerdere manieren mogelijk om onze school beter te leren kennen. Je kunt ons komen bezoeken tijdens onze kijkdagen, deelnemen aan onze informatiewebinars of een les- en rondleidingsmiddag bijwonen. Je leest hieronder meer over deze activiteiten.

Kijkdagen
Leerlingen uit groep 8 kunnen zich aanmelden om ons te bezoeken tijdens één van onze kijkdagen. Tijdens deze kijkdagen nemen we je in groepen mee door de school. Je gaat langs vaklokalen en langs verschillende activiteiten. Je spreekt met leerlingen, docenten en kan uiteraard ook met dingen meedoen. Deze kijkdagen zijn alleen voor leerlingen uit groep 8.

Helaas is het niet meer mogelijk je op te geven voor onze kijkdagen.

Informatiewebinars
Op 27 januari en 8 februari zonden wij live informatiewebinars uit. Deze komen binnenkort beschikbaar op ons YouTube-kanaal.

vwo-bèta middag
Op woensdagmiddag 9 februari tussen 14.45-17.30 uur kun je, verdeeld over twee tijdvakken, ervaren wat vwo-bèta inhoudt.
Voor deze middag kun je je telefonisch aanmelden via 033 461 8845. 

Lesmiddagen en rondleidingen

In januari en februari is er ook de mogelijkheid om lesjes bij te wonen of mee te doen met een rondleiding. Tijdens de lesmiddagen volg je twee vaklessen. Je gaat dan niet de hele school door. De lesmiddagen duren van 14.30 uur tot 16.00 uur en vinden plaats op:

  • woensdag 19 januari
  • woensdag 26 januari
  • woensdag 16 februari

De rondleidingen zijn bedoeld om een kijkje te nemen in de school terwijl deze gewoon open is. Het verschil met de kijkdag is dat je niet langs onze activiteiten gaat of met dingen mee kunt doen. De rondleidingen duren van 14.30 tot 15.30 uur en vinden plaats op:

  • woensdag 2 februari
  • woensdag 23 februari

Om mee te doen met de lesmiddagen en/of rondleidingen moet je je telefonisch aanmelden via 033 461 8845.

Heb je een vraag over een bestaande aanmelding voor de kijkdagen of een andere vraag, mail dan naar kijken@amersfoortseberg.nl. 

contactgegevens

Openbaar Lyceum
De Amersfoortse Berg
Hugo de Grootlaan 25
3818TA Amersfoort

T: 033-4618845
E: info@amersfoortseberg.nl


website is gerealiseerd door Heutink ICT