28 juni 2019 jubileumfeest


De Amersfoortse Berg bestaat 50 jaar en vrijdag 28 juni vieren we dat groots!
Alle leerlingen en collega’s zijn uitgenodigd om in de oude aula op ouderwetse rolschaatsen een disco-dansje te wagen. Daarnaast zal de binnentuin omgetoverd worden tot een kermis, en daar horen natuurlijk attracties bij!

Durf jij je kracht te laten zien door de kop van jut tot 6 meter hoog te slaan? Of kun jij het langst blijven zitten op de rodeokameel? Er is een Photobooth om samen met je vrienden op de foto te gaan en de foto kun je meteen meenemen. Er is geen gewoon springkussen maar één met discolicht en muziek erin! De topattractie is misschien wel de Gyrospace. En wat dit is? Dat moet je maar komen bekijken!

Vanaf 15:00 staat alles echt klaar maar de hele dag wordt er al flink opgebouwd. Lekker eten en drinken hoort natuurlijk ook bij een kermis dus voor elke leerling is er gratis schepijs te halen uit een Vespa-ijskar. Daarnaast worden er poffertjes, popcorn en suikerspinnen uitgedeeld! Ook drankjes en chips kun je in de oude kantine of buiten bij de kraampjes zo halen, de school bestaat tenslotte maar 1x 50 jaar.

Kortom: vrijdag 28 juni staat de hele Berg op zijn kop en daar moet je bij zijn! 

Media
  • 28 juni jubileumfeest

 

Contactgegevens

Openbaar lyceum
De Amersfoortse Berg
Hugo de Grootlaan 25
3818TA Amersfoort

T: 033-4618845
E: info@amersfoortseberg.nl


website is gerealiseerd door CollegeWapps