2 juni - terug naar school

Beste leerling,

De aankomende periode gaat de school weer “open”. Dat wil zeggen dat we weer op school lesactiviteiten laten plaatsvinden en, waar we vooral naar uitkijken, elkaar weer kunnen zien. Met anderhalve meter afstand, dat wel. Omdat we het coronavirus nog niet onder controle hebben, is het belangrijk dat we het zo veilig mogelijk maken om met elkaar op school te zijn. 

De aankomende periode blijven we online lesgeven volgens het rooster in Magister. Daarnaast streven we ernaar dat je de aankomende weken twee keer per week voor maximaal 2 klokuren naar school komt. De momenten dat je fysiek naar school moet zijn vrijwel altijd in de middag. Dat betekent dat je op zo’n dag
 ’s ochtends online lessen volgt en daarna naar school komt voor een aantal fysieke lessen.

We hebben ons best gedaan de informatie zo duidelijk mogelijk voor je weer te geven. Je kunt ook de infovideo’s op ons YouTube-kanaal en in onze Instagram Story bekijken. Mocht je nog vragen hebben, stel ze aan je mentor.

Tot slot willen we benadrukken dat we ervoor moeten zorgen dat we het samen veilig houden. Het lijkt er nu misschien op dat jongeren, die het coronavirus krijgen, hier minder last van hebben, maar we hebben allemaal ouders, opa’s, oma’s en dierbaren om ons heen die we ook gezond willen houden. Dat geldt ook voor ons personeel. Let daarom goed op de voorschriften die gelden (afstand houden, handen wassen, niezen in je elleboog) en kom niet naar school als je verkoudheidsklachten, koorts of benauwdheidsklachten hebt. Zo houden we het samen voor iedereen aangenaam en veilig.

Succes.

Met vriendelijke groet,

Team De Amersfoortse Berg
Media
  • Terug-naar-school

 

Contactgegevens

Openbaar lyceum
De Amersfoortse Berg
Hugo de Grootlaan 25
3818TA Amersfoort

T: 033-4618845
E: info@amersfoortseberg.nl


website is gerealiseerd door CollegeWapps