Anglia

INSCHRIJVEN ANGLIA

Leerlingen uit alle jaarlagen kunnen zich weer inschrijven voor Anglia. Anglia is een Britse non-profit onderwijsorganisatie die wereldwijd trainingen Engels aanbiedt. Met het Anglia examen bieden wij onze leerlingen de mogelijkheid om een internationaal certificaat Engels te halen.

Uniek is dat je op je eigen niveau wordt ingedeeld. Als je goed bent in Engels word je zo extra uitgedaagd. Heb je iets meer moeite met de taal? Dan werk je met Anglia stapsgewijs en met meer zelfvertrouwen aan je Engels. Elk jaar kun je opnieuw voor Anglia inschrijven en kun je een hoger niveau doen.

Om te bepalen voor welk niveau je moet inschrijven raden wij aan om vooraf naar www.anglia.nl te gaan en daar een online Placement Test te doen. Daarna bespreek je de uitkomst met je docent en vervolgens schrijf je je in voor een bepaald niveau.

Ter voorbereiding op het Anglia examen verzorgt onze school kosteloos een vijftal lessen. Deze lessen starten in februari. Het examen zelf vindt plaats op 14 april 2022 (voor leerlingen uit 5H en 6V) en op 19 mei 2022 (voor alle overige leerlingen). Aan dit examen zijn kosten verbonden.

Hieronder de kosten per niveau.
Elementary € 44,25
Pre-Intermediate € 51,25
Intermediate € 68,00
Advanced € 78,00
Proficiency € 86,00
Masters € 102,50

Aanmelden voor Anglia kan tot 28 januari. Inschrijfformulieren liggen klaar bij de docenten Engels en hangen aan de kast tussen lokaal 2 en 4. In februari/maart versturen wij een digitale factuur voor het Anglia examen. Wij hopen weer op veel enthousiaste deelnemers!

Het Anglia team:
Hillie Sloot en Marije van Zoest
Media
  • Anglia

 

contactgegevens

Openbaar Lyceum
De Amersfoortse Berg
Hooglandseweg-Noord 55
3813 VD Amersfoort

T: 033-4618845
E: info@amersfoortseberg.nl


website is gerealiseerd door Heutink ICT