schoolwiki

SCHOOLWIKI

Graag willen wij jullie kennis laten maken met een nieuw platform dat gekoppeld is aan onze website: Schoolwiki.

Schoolwiki is in het kort een digitale versie van onze schoolgids en bevat alle informatie die als leerling, ouder(s)/ verzorger(s) van De Amersfoortse Berg handig is om te weten. Of het nu gaat om vakantiedagen, verlof aanvragen, begeleidingsmogelijkheden, PTA of informatie rond het examen, alles is te vinden in Schoolwiki.

De Schoolwiki is te benaderen via onze website. Het is ook mogelijk de link direct te benaderen via amersfoortseberg.schoolwiki.nl Je kunt deze directe link opslaan als favoriet of als app toevoegen aan je telefoon. Op die manier heb je alle informatie altijd bij de hand.

Met de komst van Schoolwiki zal het kopje Praktisch op onze website komen te vervallen. Tot en met het einde van dit schooljaar, zal de pdf-versie van de Schoolgids nog beschikbaar blijven op onze site.

 

We hopen met de komst van Schoolwiki onze informatievoorziening naar leerlingen en ouders verder te verbeteren. Voor leerlingen blijft Magister het centrale platform voor cijfers en rooster en Classroom de plek voor je leermiddelen en het onderwijs.  

Media
  • SCHOOLWIKI

 

contactgegevens

Openbaar Lyceum
De Amersfoortse Berg
Hooglandseweg-Noord 55
3813 VD Amersfoort

T: 033-4618845
E: info@amersfoortseberg.nl


website is gerealiseerd door Heutink ICT