Schoolsystemen

Je bent inmiddels gewend aan het feit dat je op school verschillende systemen gebruikt. We realiseren ons dat het soms even zoeken is hoe je in de verschillende systemen komt en wat je waarvoor gebruikt. Gelukkig helpt het dashboard/beginscherm van Cloudwise daarbij.

Daarom hebben we op onze schoolwebsite nu één knop die je vanzelf naar Cloudwise brengt. Vanuit daar kun je via het voor jou bekende dashboard, naar alle systemen toe. Dat kan met één en dezelfde inlog. Je komt daar door op deze website rechtsboven op de knop Cloudwise te klikken.

Voor de volledigheid zetten we de belangrijkste systemen nog even onder elkaar:

  • Magister is het platform waar je aanwezigheid, cijfers en rooster kunt bekijken. Het rooster in Magister is ook het leidende rooster. Voor de bovenbouw geldt dat je je hier ook inschrijft voor inhalen en herkansen. Toetsen staan ook vermeld in Magister. In Magister vind je ook handleidingen en toetsroosters voor proefwerkweken.
  • Classroom is onze elektronische leeromgeving. Hier vind je de bronnen, leermiddelen en planners voor de verschillende vakken. Dit is ook de plek waar je eventuele digitale opdrachten inlevert. 
  • Zermelo is, met ingang van dit jaar, het platform waar je je inschrijft voor de keuze-uren in je rooster. 
  • Office 365 met daarbinnen je Outlook en Onedrive is de plek waar jij je schoolmail vindt en je documenten online kunt opslaan en beheren. 

Je vindt dit allemaal op het Cloudwise beginscherm via onze website. Moet je nog inloggen? Kies dan voor E-mail login en log in met je schoolaccount.

Media
  • news-cloudwise

 

contactgegevens

Openbaar Lyceum
De Amersfoortse Berg
Hooglandseweg-Noord 55
3813 VD Amersfoort

T: 033-4618845
E: info@amersfoortseberg.nl


website is gerealiseerd door Heutink ICT