Ben jij betrokken, proactief en resultaatgericht? Heb jij ook een gezonde kijk op samenwerken en samen leren? En wil jij een actieve bijdrage leveren aan de onderwijsontwikkeling op onze school? Dan pas je als kandidaat binnen het profiel dat wij voor ogen hebben.Wij hebben 3 vacatures:

Functietitel            docent Engels 1e graads
Datum online        14-11-2022
Sluitingsdatum       3-12-2022
Met ingang van      1 januari 2023
Soort vacature       Parttime
Dienstverband       Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE                        0.8 fte
Aantal uren            +/- 18 klokuren
Omschrijving         Wij zijn per 1 januari 2023 op zoek naar een docent Engels 1e graads. Het betreft ongeveer 18 lessen van 60 minuten.

Voor informatie en sollicitatie kunt u contact opnemen met Derk Reijneker,
conrector vwo bovenbouw - d.reijneker@amersfoortseberg.nl


Functietitel            docent Frans 2e graads / leraar in opleiding / 1e graads
Datum online        11-11-2022
Sluitingsdatum     25-11-2022
Met ingang van    1 februari 2023
Soort vacature      Parttime
Dienstverband      Tijdelijk
FTE                      0.65-0.7 fte
Aantal uren          +/- 14 klokuren
Omschrijving       Wij zijn per 1 februari 2023 op zoek naar een docent Frans 1e of 2e graads. Het betreft ongeveer 14 lessen van 60 minuten ivm vertrek van een collega.

Voor informatie en sollicitatie kunt u contact opnemen met Marcel Starmans,
conrector havo-onderbouw -  m.starmans@amersfoortseberg.nl


Functietitel             Administratief medewerker
Datum online         8-11-2022
Sluitingsdatum      25-11-2022
Met ingang van     1 januari 2023
Soort vacature       Parttime
Dienstverband       Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE                        0.6 (schaal 6 functie, conform CAO-VO)
Omschrijving          We zijn op zoek naar een administratief medewerker voor 0,6 fte, verdeeld over minimaal 3 dagen. In verband met de ondersteuningsbehoefte van de directie, is het wenselijk de werkdagen te plannen op maandag, woensdag en vrijdag.

We zoeken een administratieve duizendpoot die op de administratie, naast een aantal vaste taken, ondersteunende werkzaamheden uitvoert, onder leiding van het hoofd administratie. Je bent goed in organiseren, kunt goed communiceren en bent sociaal vaardig. Een deel van de werkzaamheden bestaat uit de ondersteuning van de directie. Denk aan agendabeheer, het maken van afspraken, het vormgeven van de nieuwsbrieven. Daarnaast voer je werkzaamheden uit op de administratie zelf, zoals het coördineren van de toetsweken, leerlingenadministratie en examenvoorbereiding. Tijdens de toets- en examenweken vragen we een flexibele instelling, waarbij eventueel geschoven kan worden met werkdagen.


WAT VRAGEN WIJ VAN JOU?
Je weet van aanpakken, bent proactief en hebt geen ‘9 tot 5 mentaliteit’. Je staat stevig in je schoenen en bent positief ingesteld. Je denkt en werkt dan ook het liefst vanuit kansen. Om taken goed uit te kunnen voeren ben je communicatief sterk en stressbestendig. Je kunt snel schakelen en bent flexibel.

Voor informatie en sollicitatie kunt u contact opnemen met Marloes Mossink,
conrector bedrijfsvoering - 
m.mossink@amersfoortseberg.nlIn onze groene omgeving zijn wij volop in beweging en continu bezig te zoeken hoe we de weg naar het eindexamen voor leerlingen nog betekenisvoller kunnen maken. Daarnaast mogen we de aankomende jaren een nieuw schoolgebouw neerzetten. Dit alles doen we aan de hand van ons schoolplan waarin onze visie, de Berg-pijlers, centraal staat.

De leerling centraal
Eigenaarschap

Betrokken en sociaal
Eigen ruimte
Resultaatgericht
Groen, gezond en duurzaam

Wij zoeken collega’s die willen meebouwen aan onze school. Je solliciteert wanneer je voor het motiveren van leerlingen niet afhankelijk bent en wilt zijn van alleen maar cijfers. Je houdt ervan om samen met andere docenten vakoverstijgend projectonderwijs te ontwikkelen en zoekt in je onderwijs de verbinding met de maatschappij. Je werkt en leert samen met het team en de leerlingen. Je durft soms een stap in het onbekende te nemen en neemt je collega’s hierin mee. Hierbij houd je goed zicht op het doel en werk je resultaatgericht. Je werkt graag in een professionele omgeving waarin je als medewerker wordt uitgedaagd persoonlijk leiderschap te tonen en regie te nemen over jouw ontwikkeling. Deze mentaliteit zien we ook terug in jouw didactisch en pedagogisch handelen. Samen werken en samen leren zijn hierbij belangrijke kernwaarden.

We bieden een omgeving waarin je letterlijk en figuurlijk kunt bouwen aan nog beter onderwijs en je samenwerkt met een toegewijd en betrokken team. We bieden een warme en betrokken omgeving waarin we elkaar als collega’s écht zien. Naast de coach, die je als nieuwe docent krijgt, staan je nieuwe collega’s ook voor je klaar om je snel in onze gemeenschap welkom te heten en wegwijs te maken.

Gaat van deze bewegingen jouw onderwijshart sneller kloppen? Dan zien we je motivatiebrief en cv graag tegemoet.

 

NIEUWSGIERIG
Ben je, na het bekijken van onze website, nieuwsgierig geworden naar onze school? Ben je wellicht geïnteresseerd om bij ons te komen werken?
Stuur dan een open sollicitatiebrief naar 
administratie@amersfoortseberg.nl 

STAGE

Ben je nog bezig met een opleiding en zou je bij ons stage willen lopen?
Stuur dan een bericht naar Ruud Janssen (stage coördinator) - r.janssen@amersfoortseberg.nl
 

contactgegevens

Openbaar Lyceum
De Amersfoortse Berg
Hugo de Grootlaan 25
3818TA Amersfoort

T: 033-4618845
E: info@amersfoortseberg.nl


website is gerealiseerd door Heutink ICT