Ben jij betrokken, proactief en resultaatgericht? Heb jij ook een gezonde kijk op samenwerken en samen leren? En wil jij een actieve bijdrage leveren aan de onderwijsontwikkeling op onze school? Dan pas je als kandidaat binnen het profiel dat wij voor ogen hebben.Wij hebben 2 vacatures:

Functietitel          docent aardrijkskunde 1ste graads
Datum online      10-07-2022
Met ingang van   1 augustus 2022
Soort vacature     Parttime
Dienstverband     Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE                     0.5-0.7 fte
Aantal uren         10-15 klokuren

Omschrijving        Het betreft een vacature van 10-15 klokuren aardrijkskunde 1e graads in verband met vertrek van een collega.

Voor informatie en sollicitatie kunt u contact opnemen met Marcel Starmans,
conrector havo-onderbouw m.starmans@amersfoortseberg.nl

Functietitel            docent biologie 2e graads
Datum online        14-7-2022
Sluitingsdatum      19-8-2022
Met ingang van     1 augustus 2022
Soort vacature       Parttime
Dienstverband       Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE                       0.5-0.6 fte
Aantal uren           10-15 klokuren

Omschrijving         Wij zijn per nieuwe schooljaar op zoek naar een docent biologie 2e graads. Het betreft 10-15 lessen van 60 minuten.

Voor informatie en sollicitatie kunt u contact opnemen met Marcel Starmans, conrector havo onderbouw m.starmans@amersfoortseberg.nl


In onze groene omgeving zijn wij volop in beweging en continu bezig te zoeken hoe we de weg naar het eindexamen voor leerlingen nog betekenisvoller kunnen maken. Daarnaast mogen we de aankomende jaren een nieuw schoolgebouw neerzetten. Dit alles doen we aan de hand van ons schoolplan waarin onze visie, de Berg-pijlers, centraal staat.

De leerling centraal
Eigenaarschap

Betrokken en sociaal
Eigen ruimte
Resultaatgericht
Groen, gezond en duurzaam

Wij zoeken collega’s die willen meebouwen aan onze school. Je solliciteert wanneer je voor het motiveren van leerlingen niet afhankelijk bent en wilt zijn van alleen maar cijfers. Je houdt ervan om samen met andere docenten vakoverstijgend projectonderwijs te ontwikkelen en zoekt in je onderwijs de verbinding met de maatschappij. Je werkt en leert samen met het team en de leerlingen. Je durft soms een stap in het onbekende te nemen en neemt je collega’s hierin mee. Hierbij houd je goed zicht op het doel en werk je resultaatgericht. Je werkt graag in een professionele omgeving waarin je als medewerker wordt uitgedaagd persoonlijk leiderschap te tonen en regie te nemen over jouw ontwikkeling. Deze mentaliteit zien we ook terug in jouw didactisch en pedagogisch handelen. Samen werken en samen leren zijn hierbij belangrijke kernwaarden.

We bieden een omgeving waarin je letterlijk en figuurlijk kunt bouwen aan nog beter onderwijs en je samenwerkt met een toegewijd en betrokken team. We bieden een warme en betrokken omgeving waarin we elkaar als collega’s écht zien. Naast de coach, die je als nieuwe docent krijgt, staan je nieuwe collega’s ook voor je klaar om je snel in onze gemeenschap welkom te heten en wegwijs te maken.

Gaat van deze bewegingen jouw onderwijshart sneller kloppen? Dan zien we je motivatiebrief en cv graag tegemoet.

 

NIEUWSGIERIG
Ben je, na het bekijken van onze website, nieuwsgierig geworden naar onze school? Ben je wellicht geïnteresseerd om bij ons te komen werken?
Stuur dan een open sollicitatiebrief naar 
administratie@amersfoortseberg.nl 

STAGE

Ben je nog bezig met een opleiding en zou je bij ons stage willen lopen?
Stuur dan een bericht naar Ruud Janssen (stage coördinator) - r.janssen@amersfoortseberg.nl
 

contactgegevens

Openbaar Lyceum
De Amersfoortse Berg
Hugo de Grootlaan 25
3818TA Amersfoort

T: 033-4618845
E: info@amersfoortseberg.nl


website is gerealiseerd door Heutink ICT